• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Athenian Street Stories: Κάθε εικόνα, μία ιστορία

This photo was taken by Natassa Pagani for you! With love from Athens
Athenian Street Stories

Η Athenian Street Stories σε συνεργασία αποκλειστικά με ερασιτέχνες φωτογράφους, φωτογραφίζει την ιστορική και σύγχρονη Ελλάδα δημιουργώντας εικόνες του σήμερα με ρετρό διάθεση.

Στιγμιότυπα της καθημερινότητας, της ιστορίας, της κουλτούρας και της παράδοσης -που πιθανότατα δεν θα επαναληφθούν- αποτυπώνονται στο φωτογραφικό φακό. Xωρίς τουριστικές υπερβολές γίνονται εικόνα και ταξιδεύουν. Και στέλνουν, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι η Αθήνα παραμένει μία υπέροχη πόλη που αξίζει να επισκεφτείς.

Στόχος είναι να μεταφέρουμε ένα κομμάτι Ελλάδας σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

This photo was taken by Nikos Dimitropoulos for you! With love from Athens

Η πρώτη ασπρόμαυρη συλλογή με τίτλο Η πόλη μας ταξιδεύει αποτελείται από 24 καρτ ποστάλ και 10 σελιδοδείκτες με Αθηναϊκά θέματα. Είναι αφιερωμένη στην κοινότητα “Friends of Monde” αφού κάθε φορά που εσείς αγοράζετε ένα προϊόν από τη συλλογή, δωρίζεται ένα ποσό στην κοινότητα εξασφαλίζοντας ασφάλεια και εκπαίδευση στους μικρούς μας φίλους στο μακρινό Monde της Ουγκάντα.

«Δεν δημιουργείς μια φωτογραφία μόνο με τη μηχανή. Όταν φωτογραφίζεις “κουβαλάς” μαζί  σου όλες τις εικόνες που έχεις δει, όλα τα βιβλία που έχεις διαβάσει, τη μουσική που έχεις ακούσει, τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει».

Ansel Adams

Στείλε ένα ανεξίτηλο μήνυμα στους αγαπημένους σου, φώτισε τις σελίδες σου με Ελληνικό φως, διακόσμησε τον προσωπικό σου χώρο.

Διάλεξε μία ιστορία. Πάρε ένα κομμάτι της Ελλάδας μαζί σου.

Το BnB News έχει προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία με το Athenian Street Stories και χρησιμοποιεί φωτογραφικό του υλικό στα θέματα που δημοσιεύονται στο site.

This photo was taken by Antonis Kasimiotis for you! With love from Athens

#AthenianStreetStories
#EveryoneHasAStoryToTell
#TakeBackAStory_TakeBackAPieceOfGreece

Previous ArticleNext Article