• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

«Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία 18 και 19 Μαΐου

Ανοιχτές πόρτες οινοποιεία

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία έρχονται και φέτος, αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου. Οι Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους ανοίγουν τις πόρτες τους για τους φίλους του κρασιού.

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» είναι μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN).

Οι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία, το Σάββατο και την Κυριακή, 11:00-19:00, να περιηγηθούν στους Δρόμους του Κρασιού της Ελλάδας. Τα οινοποιεία έχουν οργανώσει ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις. Η είσοδος στα οινοποιεία αυτό το διήμερο θα είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να συστήσετε στους φιλοξενούμενούς σας να επισκεφθούν ένα ή και περισσότερα οινοποιεία στην περιοχή σας, να μυηθούν στον κόσμο του κρασιού και να δοκιμάσουν επώνυμα ελληνικά κρασιά.

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία είναι μια εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και 15 χρόνια στην Ελλάδα. Φιλοδοξεί να αποτελέσει αφορμή για την εξάπλωση του οινικού τουρισμού, μιας εναλλακτικής μορφής τουρισμού στη χώρα μας, που ακόμα έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, δεδομένου του μεγάλου αριθμού επισκέψιμων οινοποιείων, των πολλών και διαφορετικών ανά περιοχή ποικιλιών κρασιού αλλά και της γαστρονομικής ποικιλίας των ελληνικών προορισμών.

Previous ArticleNext Article