• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Το Tinos Food Paths αρχίζει φέτος στις 13 Μαΐου

Tinos Food Paths 2019

Το 5ο Tinos Food Paths ξεκίνησε τις προετοιμασίες για να υποδεχθεί στην Τήνο τους επισκέπτες της γιορτής γαστρονομίας και πολιτισμού. Το Tinos Food Paths αρχίζει φέτος στις 13 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

Οι φετινές δράσεις θα κάνουν βόλτα σε μύλους, αλώνια, κελλιά και θα δημιουργήσουν «κύκλους» ζωής, παρέας, νοστιμιάς και γεύσης.

Το όραμα της ομάδας του Tinos Food Paths είναι να αναδείξει τη γαστρονομία, την παράδοση και την αυθεντικότητα της Τήνου. Και όλα αυτά, εμπνέοντας ανθρώπους να συνεργαστούν και να προσφέρουν τις ιδέες τους, τις γνώσεις τους, το χρόνο τους, τα προϊόντα που παράγουν.

Η φετινή γιορτή θα περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

  • «Μαγειρέματα» στο χώρο της Παλαιάς Ψαραγοράς στη Χώρα της Τήνου από καταξιωμένους chefs από όλη την Ελλάδα.
  • Ομιλίες για τη διατροφή και τη γαστρονομία από διακεκριμένους ανθρώπους της γεύσης και της διατροφής.
  • «Μαγικοί Κύκλοι» στο χωριό Καλλονή της Τήνου. Με διαδραστικά δρώμενα, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, πεζοπορίες ανάμεσα σε αλώνια, κελλιά και μύλους, γαστρονομικά εδέσματα και πολλές ιστορίες…

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Tinos Food Paths, θα διεξαχθεί το 3ο Aegean Cocktail & Spirits Workshop από το Diffords Guide με προσκεκλημένους κορυφαίους bartenders και επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έναρξη της γιορτής γαστρονομίας και πολιτισμού θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου με ένα μεγάλο πάρτυ στην Παλαιά Ψαραγορά, όπου θα στηθεί το Aegean Cocktails & Spirits Pop Up Bar και θα σερβίρουν κοκτέιλ με τοπικότητα, bartenders από τα καλύτερα μπαρ της χώρας.

Όπως κάθε χρόνο, εκείνες τις μέρες η Τήνος θα γεμίσει με επισκέπτες από όλο τον κόσμο!

Previous ArticleNext Article