Το μύθο για μαζικές εξώσεις ενοικιαστών προκειμένου τα σπίτια να μετατραπούν σε βραχυχρόνιας μίσθωσης κατέρριψε ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς, μιλώντας στο BnB News. Τόνισε ότι η Ομοσπονδία έκανε έρευνα σε όλα τα πρωτοδικεία της χώρας και δεν υπάρχουν πουθενά τέτοιες μαζικές εξώσεις.
Μας μίλησε κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Βραχυχρόνια Μίσθωση και Αθήνα: Παρόν & Μέλλον», που συνδιοργάνωσαν στο ΕΒΕΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και η ΠΟΜΙΔΑ, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019.
Ο κ. Παραδιάς τόνισε ότι η δραστηριότητα στεγάστηκε σε κενά διαμερίσματα ακόμα και σε γραφεία που μετατράπηκαν σε διαμερίσματα.
Ωστόσο επεσήμανε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν στη βραχυχρόνια μίσθωση όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Ο κ. Παραδιάς περιέγραψε αναλυτικά τις προϋποθέσεις που πρέπει κάποιος να έχει, και ο οικοδεσπότης και το ακίνητό του, για να δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στη βραχυχρόνια μίσθωση. Προέβλεψε μάλιστα ότι πολλοί από αυτούς που μπήκαν στο χώρο, θα ξαναγυρίζουν σύντομα στη μακροχρόνια μίσθωση.
Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Στράτου Παραδιά στο BnB News και την αρχισυντάκτρια Βίκη Τρύφωνα.

