• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, Χωρίς κατηγορία

Η Booking.com προτείνει λύσεις στους επαγγελματίες διαχειριστές

Λύσεις για τους επαγγελματίες διαχειριστές ακινήτων προτείνει η Booking.com με στόχο να τους βοηθήσει να προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες. Αυτή η πρωτοβουλία ήρθε έπειτα από σχόλια και παρατηρήσεις όσων δραστηριοποιούνται στο χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης. 

Μια ομάδα ειδικών ανέπτυξε νέα χαρακτηριστικά έτσι ώστε οι διαχειριστές να μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους. 

 

“Όλο και περισσότεροι επισκέπτες αναζητούν μοναδικά καταλύματα. Το 43% εξ αυτών σκοπεύουν φέτος να παραμείνουν σε εναλλακτικά καταλύματα”. 

Olivier Grémillon, Booking.com 

 

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεργαστεί με τους εταίρους της για να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να προτείνει βελτιώσεις. Επιπλέον θα στοχεύσει να προωθήσει τα οφέλη της διαμονής σε εναλλακτικές βραχυπρόθεσμες ενοικιαζόμενες κατοικίες. Σύμφωνα με τη Booking.com αυτά τα εργαλεία θα βοηθήσουν τους managers να εξομαλύνουν τις καθημερινές λειτουργίες, να διατηρήσουν αλλά και να αυξήσουν τα έσοδά τους. 

Τα εργαλεία της Booking.com για τους επαγγελματίες διαχειριστές

Τα εργαλεία περιλαμβάνουν:

  • Κέντρο ευκαιριών της ομάδας: Θα προσφέρει συμβουλές απόδοσης σχετικά με τις επιδόσεις των ακινήτων .
  • Νέα εργαλεία συνδεσιμότητας: Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας διευκολύνουν τους managers να διαχειρίζονται την επιχείρησή τους μέσω παρόχων λογισμικού, από τη συλλογή κλειδιών έως τις εγγυήσεις ζημιών.
  • Χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τα ακίνητα που διαχειρίζονται επαγγελματίες: Αυτά περιλαμβάνουν τη βαθμολόγηση του host με βάση τις κριτικές σε όλα τα ακίνητα που διαχειρίζεται αλλά και βαθμολόγησή του με βάση τις κριτικές των επισκεπτών που αναρτούν σε άλλους αξιόπιστους ιστότοπους. 
  • Σύστημα αξιολόγησης ποιότητας: Οι επισκέπτες θα αξιολογούν μέσω του Συστήματος αντικειμενικής ποιοτικής βαθμολόγησης τα ακίνητα στα οποία έχουν διανυκτερεύσει. Ήδη έχουν υιοθετηθεί οι αλλαγές στον τρόπο που βαθμολογούν οι επισκέπτες.
  • Συμβουλευτικό Συμβούλιο: Πρόκειται ένα Συμβουλευτικό Συμβούλιο που αποτελείται από διευθυντές ακινήτων και παρόχων συνδεσιμότητας. Ο ρόλος τους είναι να συμβουλεύουν την εταιρεία για το πώς να προσαρμόσει τις υπηρεσίες στις ανάγκες των συνεργατών της. Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της BookingSync, Sébastien Grosjean και τον James Burrows, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Rentals United.

Ο Olivier Grémillon, αντιπρόεδρος παγκόσμιων τμημάτων, που επιβλέπει το τμήμα κατοικιών και διαμερισμάτων της Booking.com, μιλώντας στο φετινό συνέδριο της Vacation Rental Management Association (VRMA) δήλωσε: “Ήδη από το περσινό Διεθνές Συνέδριο της VRMA, ανοίξαμε έναν ενεργό διάλογο με τους συνεργάτες βραχυχρόνιας μίσθωσης για να εντοπίσουμε τρόπους με τους οποίους η συγκεκριμένη αγορά μπορεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες προσδοκίες των ταξιδιωτών και στην αυξανόμενη όρεξη για εξερεύνηση”.

 

“Τελικά, ο επαγγελματισμός αποτελεί “κλειδί” στην εξέλιξη του κλάδου” 

 

“Ειδικότερα, τα σπίτια, τα διαμερίσματα και τα άλλα μοναδικά καταλύματα συνεχίζουν να αναπτύσσονται ταχύτερα ως κατηγορία από τα παραδοσιακά τμήματα. Είναι συναρπαστικό να κοιτάξουμε το μέλλον της εταιρικής μας σχέση, καθώς υπάρχει μεγάλη δυνατότητα κοινής ανάπτυξης” όπως επεσήμανε.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend